Alf Ericson Elektriska i Göteborg AB (AEL) är ett ledande el företag inom stor Göteborg som arbetar både med Entreprenad, Service, Industri och Tele/data.

AEL är inne i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till redan befintliga projekt för start våren/sommar 2020.

Om jobbet!
I rollen som projektledare kommer du att ansvara för våra installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Som projektledare är det även du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extraarbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Som projektledare hos oss får du frihet under ansvar. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:

· Driva projekt – planering av projekt, från uppstart till avslut

· Vara både tekniskt och ekonomiskt ansvarig för dina projekt.

· Leda och engagera dina medarbetare, samt att planera personalresurser

· Inköp – göra beställningar utifrån ett ekonomiskt- och kvalitéts perspektiv av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl, samt hantera ÄTA.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och erfarenhet av rollen som ledare. Som person är du driven och engagerad med ett sinne för kunder och affärer. Du har ett strukturerat och förtroendegivande arbetssätt. B-körkort är ett krav, samt minst 5 års erfarenhet inom elbranschen. För att trivas och lyckas på AEL behöver du leva upp till våra värdeord:

Ordning och reda, Disciplin samt Respekt

Ordning & reda är första steget till framgång.

Disciplin, göra det vi lovat och hålla tider.

Respekt för varandras olikheter och respektera varandras kunskap samt kostnader. Har respekt för våra kunder samt elen vi jobbar med.

Intresserad?
Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 1 Mars 2020. Du skickar in ditt CV och personliga brev till jobb@ael.se.

Vi eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.