Alf Ericson Elektriska i Göteborg AB (AEL) är ett ledande el företag inom stor Göteborg som arbetar både med Entreprenad, Service, Industri och Tele/data.AEL är inne i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till redan befintliga projekt för start våren/sommar 2023.Om jobbet! Som elektriker hos AEL kommer du att jobba på entreprenader eller med service av alla typer av elinstallationer, från det lilla till det stora.-Utföra yrkesmässiga installationer.-Fortlöpande föra anteckningar i dagbok eller på arbetsorder.-I förekommande fall leda arbetet.-Redovisa tilläggsarbeten och avvikelser.-Sköta den löpande egenkontrollen.-Planera materielbehov.-Bevaka tidplaner.-Uppföra sig korrekt mot kunder, övriga entreprenörer och leverantörer. Vem är du? Vi söker motiverade Elektriker som gillar ordning och reda. Du känner dig trygg i rollen som elektriker samt arbetar självgående lika bra som i grupp. Vi ser att du har lätt att samarbeta och är tydlig och rak i din kommunikation. Du har minst tre års erfarenhet som elektriker med ECY-certifikat. För att trivas och lyckas på AEL behöver du leva upp till våra värdeord: Ordning och reda, Disciplin samt Respekt.

Ordning & reda är första steget till framgång.

Disciplin, göra det vi lovat och hålla tider.

Respekt för varandras olikheter och respektera varandras kunskap samt kostnader. Har respekt för våra kunder samt elen vi jobbar med.

Intresserad? Intervjuer kommer att ske löpande. Du skickar in ditt CV och personliga brev till jobb@ael.se.Vi eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.